dijous, 3 de desembre del 2009

LA CLASSE DE 6è ESTRENA BLOG

Benvolgudes famílies, la classe de 6è ja té blog!!
D'aquesta manera esper que poguem estar més en contacte els uns amb els altres i que alumnes, famílies i mestre tenguem una eina per comunicar-nos.
Esper que tot això sigui un incentiu pels alumnes i que hi poguem publicar algunes de les nostres feines que serveixi per a que les famílies puguin estar al dia de tot el que treballam a l'aula.

7 comentaris:

  1. miguel
    Hola miquel angel et bolia dir que el dimecres et dure el powerpoint de el tema iel graficde sectors per penllar

    ResponElimina
  2. molt bona idea aixo de el blog miquel angel

    ResponElimina
  3. Hola Miguel Angel com va tot jo estic a bali he fet un bon vol era de 20 h me cansat un munt pero ara estic en un bar de bali.
    Bali es molt pulit el unic problema es que hi ha canvis de hora i es molt dificil perque cuant fa nit aqui a eivissa fa sol i ara aqui son les 10:40 i ha eivissa son les 15:40 bueno vaig a menjar !!!
    Fes un peto a la claSSede la meva part ok ?
    Deu besos os kierooo tkm

    Att>> Sitara la loca LOL

    ResponElimina
  4. Hola Sitara, estic content que tenguessis un bon vol! no farà falta que faci petons a la classe, igual que ho he vist jo, tots els que hi entrin ho veuran. disfruta del teu viatge i envia'ns moltes coses del diari que facis del teu viatge. una abraçada molt forta.

    pd: Mateu quan vaig tenint temps penjaré els vídeos, fotos i powerpoints que tenc vostres, a més, per fer-ho necessit connexió a Internet, i ara per ara a casa no en tenc. a veure si per Nadal puc anar organitzant les coses que tenc i les penjaré, per tant, per Nadal seguiu entrant, i a veure si na Sitara i tots els que estan de viatge ens envien cosetes.

    ResponElimina
  5. quant de temmps miquel si encara estas alli miquel records sew tot el pasat es un bon recort

    ResponElimina